Bunga and Doorgift

April 28, 2009

Ni design bunga gantung yang aku order, cuma aku tukar theme dia.

ni utk ramai-ramai datang, takleh la semua nak bg gelas.. bankrup aku!


aku plan nak decorate gelas mcm ni utk isi kurma nnti. for VIP guest of course.



or maybe this

Bulan 7 ni aku nk balik Malaysia. Nak buat kekah and cukur jambul Falisha. Aku dah order bunga gantung instead of bunga telur untuk kenduri tu nanti. Ke nak kena ade bunga telur jugak? Sebb aku plan nak beli bekas kecil and decorate, pastu dalam bekas tu aku nak bubuh kurma bg2 kat orang yang datang kenduri tu nanti.

Aku tertarik gak dengan bunga dip yang orang dok heboh buat skrg.. so aku buat bunga gantung pakai bunga dip. (bukan aku buat, order..). aku buat dua theme,

1. baby blue, turquiose and soft yellow.

2. hitam, silver, putih.

Sekali sekala kita buat bunga hitam. Lagi bunga dip tu, ade kilat.. nampak lain sikit. Ibu aku mesti tergezut.. 'ape la bunga warna hitam?' mesti dia ckp mcm tu. Heheheh.. i don't care, aku rase menarik. Member-member laki aku kat XEDL mesti berkenan punye le.

Pasni nak g carik dress untuk Falisha pakai cukur jambul nanti. Masa Tini dia baru lepas hari, so tak merasa la nak pakai dress kan? Falisha nnti dah 3 bulan, 4 bulan mcm tu.. oklah kan?

9 comments:

  1. akak order mane tu.hehe.kreatip gak isik kurma.trademark orang dubai.

    ReplyDelete
  2. wadah: akak jumpe kat www.thexsara.com
    bunga akak order kat amirza-kraf. blog die de dlm list akak. gelas nnti akak nk wat sendiri. nnti wadah dtg eh kenduri falisha.. tido umah akak pun boleh.

    ReplyDelete
  3. aina afiniApril 28, 2009

    along
    ko blk bln 7 ker??
    bkn bln 6 ker??
    lmbtnye..
    mirul nk kirim bli tepon n kmra..
    acik bln 7 dh ml kuliah..
    blk ar bln 6..
    acikct 3 miggu tau..

    ReplyDelete
  4. alahai kak..bln 7 ke..klau dan bole kite jumpe2...tkut msh dlm pntang aje nnt...

    ReplyDelete
  5. salammm...yuhuuu..uhuh pikir pojek kat sinii...kalau idakk boly oder gan nekPP ahakss..

    ReplyDelete
  6. nekPP : bole ke nk order ngan akak??

    ReplyDelete
  7. business bunga skrg ke... (suka tengok org yg aktif..)

    ReplyDelete
  8. en.ashri: bukan bisnes, buat utk cukur jambul baby nnti. ade gak buat bisnes kecil2an sambil2. nak buat catering mcm dulu dah bz la. ade baby.

    ReplyDelete
  9. nnti nekPP tepek kat FB..hikhik kira promo ler niiihh..orrr tepek kat blog ker..*garu2 kepla*..wahakss..

    ReplyDelete

Say Something